Diploma op zak? Kom werken bij de Heeren Horeca Groep

Heeren HoreCa Groep
solliciteer nu!

Diploma behaald en klaar om een zomer vol avontuur te beleven? Heb je altijd al willen werken in een bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit jouw kans!

Onze restaurants zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde individuen om ons team te versterken tijdens het zomerseizoen. Of je nu wilt bijverdienen, nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen of gewoon op zoek bent naar een geweldige ervaring, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat bieden wij:

 • Een dynamische werkomgeving waar teamwerk centraal staat.
 • Flexibele werktijden die passen bij jouw zomerplannen.
 • De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de horeca.
 • Een gezellige sfeer waarin je nieuwe vriendschappen kunt sluiten.
 • Aantrekkelijke voordelen en beloningen voor jouw harde werk.

Wat vragen wij:

 • Een positieve instelling en een proactieve houding.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte benadering.
 • Bereidheid om in teamverband te werken en verantwoordelijkheid te nemen.
 • Beschikbaarheid gedurende de zomermaanden.
 • Geen ervaring? Geen probleem! We bieden training en ondersteuning aan al onze medewerkers.

Klaar om deel uit te maken van iets geweldigs deze zomer? Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur ons je CV en een korte motivatie waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Samen maken we er een zomer van om nooit te vergeten!

Reageren kan per maill of WhatsApp. Stuur jouw motivatie naar hr@heerenhorecagroep.nl of 078-6920634 o.v.v. de vacature waar je op reageert. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

 • Van Hennaertsweg 3
  2952 CA Ablasserdam

Contact