Kantoor

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

We hebben een klein, hecht team op kantoor, verdeeld over verschillende afdelingen. Met elkaar proberen we het bedrijf achter de schermen draaiende te houden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het operationeel personeel onbezorgd aan het werk kan gaan. Nieuwsgierig naar wat voor vacatures wij hebben op kantoor? Neem dan een kijkje!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar hr@heerenhorecagroep.nl of 078-6920634 o.v.v. de vacature waar je op reageert. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

HR Stagiaire 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student vanaf januari 2024 die voor minimaal 5 maanden ons team komt versterken op de HR-afdeling. Volg jij een opleiding richting HRM en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Lees dan snel verder!

Wij bieden een uitdagende stage aan in een familiebedrijf die volop in ontwikkeling is. Het betreft een meewerkstage, hierin zal je ondersteuning gaan bieden op de HR-afdeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een eigen inbreng te komen en daarbij een specifieke opdracht uit te voeren.

Werkzaamheden

Alle HR werkzaamheden zal je uitvoeren voor Bon Bon catering & events en de Heeren Horeca groep. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ondersteunen bij de personeels- en salarisadministratie;
 • Bijdrage leveren aan de werving en selectie;
 • Meedenken over eventuele beleidswijzigingen;
 • Verwerken van mutaties in het personeelsbestand (AFAS).

Naast deze vaste werkzaamheden iedere week, is er de mogelijkheid om verschillende projecten uit te voeren. In overleg met de stagebegeleider kan er gekeken worden naar wat jij zelf wilt ontwikkelen en waarmee je deze groeide organisatie verder mee kunt helpen.

Gewenst profiel

 • Je volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, richting Human Resource Management;
 • Bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Je bent in staat zelfstandig informatie te vergaren, te analyseren en je bevindingen te presenteren;
 • Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig en zelfstandig.

   Wat bieden wij?

   Goede werksfeer

   Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

   Vrijheid

   Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

   Goed vooruitzicht

   Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

   Arbeidsvoorwaarden

   25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

   Pensioenregeling

   We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

   Leuke extra’s

   Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

   Adres

   • Van Hennaertsweg 3
    2952 CA Ablasserdam

   Contact