Selecteer een pagina

Keuken vacatures

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

Ben jij een aanpakker met passie voor koken? Vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in onze keuken te verzorgen? Dan is Bon Bon helemaal iets voor jou. Samen met de rest van het keukenteam zorg jij dagelijks voor de mooiste en lekkerste gerechten. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Jullie skills zullen zorgen voor verwondering over de creatieve smaken die op tafel worden gezet.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kijk dan nu naar onze ‘keuken’ vacatures. Nog geen ervaring? Geen paniek! Passie is het belangrijkste, begin als productiemedewerker en is dit helemaal wat je zoekt, dan kun je via ons je koksdiploma halen! Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via hr@heerenhorecagroep.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Zelfstandig werkend kok

Heeren Horeca groep

Ben jij een creatieve kok met enige ervaring en vind je het leuk om je culinaire hoogstandjes in de keuken van één van onze Heeren zaken te verzorgen? Heb jij uitstekende skills, teamspirit, passie voor koken en blijf je kalm in het heetst van de strijd? Kom dan het team van één van de “Heeren” versterken!

We zijn op zoek naar zelfstandig werkend koks voor de volgende locaties:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht
Heeren van Slydregt te Sliedrecht
Heeren aan de Lek te Groot-Ammers
Heeren aan de Haven te Streefkerk

Afwasser

Heeren Horeca groep

Kom jij onze keukenbrigade versterken? Heb jij nog niet veel ervaring, maar ben jij gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen, start dan als afwasser! Voor in onze keukens zijn wij op zoek naar afwassers. Ben jij flexibel en minimaal 2 dagen per week beschikbaar, een harde werker en heb jij een goede persoonlijke hygiëne, dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar afwassers voor de volgende locatie:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht

Sushi Kok

Heeren Horeca groep

Draai jij je hand niet om voor een rolletje of 1000 per dag? Heb je ervaring als Sushi Chef en lijkt het je leuk om binnen de Heeren aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een sushi kok voor de volgende locatie:

Heeren aan de Haven te Streefkerk

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

  • Van Hennaertsweg 3
    2952 CA Ablasserdam

Contact