Stagiaires/leerlingen

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

De Heeren Horeca Groep is op zoek naar stagiaires en leerlingen! Ben jij voor je studie op zoek naar een stage of leerplek? Dan zit jij hier op het juiste adres. Binnen de Heeren Horeca Groep hebben wij altijd diverse mogelijkheden. Onder begeleiding van één van onze goeroes ga jij alle nodige ervaring opdoen en de kneepjes van het vak leren om na jouw studie aan de slag te kunnen als een echte expert. Naast dat wij jou een stage of leerplek aanbieden bij het leukste bedrijf, geven wij jou ook doorgroeimogelijkheden. Er zijn al diverse stagiaires en leerlingen binnen ons bedrijf werkzaam gebleven na hun studie!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij het beste uit jezelf moet halen en bij twijfel het gewoon altijd moet doen!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar hr@heerenhorecagroep.nl of 078-6920634 o.v.v. de vacature waar je op reageert. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

 

Leerling kok

Heeren Horeca groep

Ben jij een creatieve leerling kok en op zoek naar een stage of BBL leerplek? Kom dan ons keukenteam in een van de Heeren zaken aanvullen!

Als leerling kok ben je bezig met het bereiden van mise en place en het voorbereiden van gerechten. Je bewerkt producten voor uitgifte en de voorkomende gerechten worden door jou bereid aan de hand van vaststaande receptuur. Uiteraard leef je de richtlijnen voor veiligheid en HACCP na en zorg je dat je na het werk je werkplek weer schoon achterlaat.

Wij zoeken een leerling kok die een BOL/BBL opleiding volgt op minimaal niveau 2, die een teamplayer is en graag de handen uit de mouw steekt. Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan zien wij jou graag in onze keuken! 

Leerling medewerker bediening

Heeren Horeca groep

Ben jij opzoek naar een leerzame en uitdagende leerplaats als medewerker bediening? Kom dan ons team in een van de Heeren zaken aanvullen!

Als leerling medewerker bediening begeleiden wij je naar jouw startende carrière als gastheer of gastvrouw. Je bent een volwaardig teamlid van ons bedieningsteam waarbij je alle ruimte krijgt voor jouw ontwikkeling in gastvrijheid.

Wij zoeken een leerling medewerker bediening die een BOL/BBL opleiding volgt op minimaal niveau 2, die een teamplayer is en graag de handen uit de mouw steekt. Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan zien wij jou graag in één van onze Heeren zaken! 

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

  • Van Hennaertsweg 3
    2952 CA Ablasserdam

Contact