Selecteer een pagina

Stage vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Het leukste en gezelligste cateringbedrijf van Nederland is op zoek naar stagiaires! Ben jij voor je studie op zoek naar een stage? Dan zit jij hier op het juiste adres. Binnen Bon Bon catering & events hebben wij altijd diverse mogelijkheden om stage te lopen.

Onder begeleiding van één van onze goeroes ga jij alle nodige ervaring opdoen en de kneepjes van het vak leren om na jouw studie aan de slag te kunnen als een echte expert. Naast dat wij jou een stage aanbieden bij het leukste bedrijf, geven wij jou ook doorgroeimogelijkheden. Er zijn al diverse stagiaires binnen ons bedrijf werkzaam gebleven na hun studie! Wij zijn ervan overtuigd dat jij het beste uit jezelf moet halen en bij twijfel het gewoon altijd moet doen!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (P&O) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “stage” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Stage HR afdeling

Ablasserdam

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die vanaf september voor minimaal 5 maanden ons team komt versterken op de HR-afdeling. Volg jij een opleiding richting HRM en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Lees dan snel verder! 

Wij bieden een uitdagende stage aan in een familiebedrijf die volop in ontwikkeling is. Het betreft een meewerkstage, hierin zal je ondersteuning gaan bieden op de HR-afdeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een eigen inbreng te komen en daarbij een specifieke opdracht uit te voeren.

Stage Online Marketing / SEO

Ablasserdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage voor minimaal 20 weken op het gebied van online marketing? Kom dan stage lopen bij Bon Bon catering & events!

Wij leren je alles over het online marketing vak. Die kennis ga je ook direct in de praktijk uitvoeren door te werken met interessante cases. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven en optimaliseren van content, het bepalen van strategie en het geven van advies. Op deze manier heb jij onze restaurants groeien. Wij bieden een interessante stage periode waar ondernemerschap, creativiteit en plezier in de werkzaamheden centraal staan.

 

Wij zoeken jou!

  • Je volgt een MBO, HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een commerciële- of marketing richting
  • Je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van online marketing, maar ook groeien als persoon
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt goed schrijven
  • Je bent commercieel en analytisch ingesteld
  • Je kunt zelfstandig werken en bent ondernemend
  • Je hebt kennis van Google Search Console en Google Analytics
  • Je bent bekwaam met WordPress & SEO

 

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Werken in een informele werksfeer met gezellige collega’s. Een dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde. Een platte organisatiestructuur, waardoor de lijnen kort zijn.

Vrijheid

Uitdagend werk dat je naar eigen inzicht kan inrichten. Genoeg ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven.

Goed vooruitzicht

In eerste instantie een contract voor 6 maanden. Uitzicht op een vast dienstverband.

Paid Vacation

Marktconform salaris. 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Pensioenregeling

Pensioenregeling volgens het Pensioenfonds Horeca en Catering;

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar!

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact

  • Stuur e-mail
    078-692 06 34