Selecteer een pagina

Management

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

Ben jij een geboren leider, weet jij het team te motiveren, de sfeer op peil te houden en de kwaliteit naar net een hoger niveau te tillen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe bedrijfsleider! Met jouw creativiteit, oog voor detail en juiste instelling, creëer jij samen met jouw team een beleving voor de gasten waar ze nog vaak over napraten.

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via hr@heerenhorecagroep.nl o.v.v. “management” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Bedrijfsleider

Heeren Horeca groep

Altijd al een eigen zaak willen hebben, maar liever zonder de bijbehorende  risico’s?  Wij zijn op zoek naar een ondernemende bedrijfsleider, die zelf zijn/haar team samen stelt en met hen onze nieuwste “Heeren” locatie in de voormalige Limonadefabriek in Streefkerk op de kaart wil zetten! Je krijgt de ruimte om het hele bedieningsteam naar eigen hand te zetten en samen met de chef-kok ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de zaak. Ben jij de perfecte gastvrouw/gastheer en wil jij samen met je team zorgen voor een onvergetelijk verblijf van onze gasten?

We zoeken een ondernemende, enthousiaste en ervaren leider die ervoor zorgt dat er dagelijks een topteam klaar staat. Voel jij je aangesproken? Reageer dan snel!

We zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor de volgende locaties:

Heeren aan de Lek te Groot-Ammers

Assistent bedrijfsleider

Heeren van Slydregt

Wil jij er samen met je collega voor zorgen dat onze zaak blijft lopen als een trein? Kom dan bij ons werken als assistent-bedrijfsleider! We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die graag het beste uit het team haalt. Je haalt energie uit het motiveren van de medewerkers en zorgt ervoor dat onze gasten keer op keer een topavond bij ons beleven. Met de andere assistent bedrijfsleider vorm je een hecht team en jullie krijgen veel vrijheid bij het uitvoeren en inrichten van de werkzaamheden.

 Heb jij een positieve instelling, blijf jij kalm in het heetst van de strijd en heb je uitgebreide wijnkennis en ervaring als leidinggevende in de bediening? Dan voegen we je graag toe aan ons team!

We zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider voor de volgende locatie:

Heeren van Slydregt te Sliedrecht

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

  • Van Hennaertsweg 3
    2952 CA Ablasserdam

Contact