Selecteer een pagina

Bediening / oproepkracht

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

Vind jij enthousiasme belangrijker dan ervaring, ben jij representatief, een echte allrounder, een aanpakker en flexibel? Werk jij daarnaast ook nog eens hard en ben jij servicegericht, dan ben jij hier aan het goede adres en is werken bij de Heeren écht iets voor jou!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via hr@heerenhorecagroep.nl o.v.v. de vacature waar je op reageert. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Medewerker bediening (parttime/fulltime)

Heeren Horeca groep

Wil jij zorgen voor een onvergetelijke middag/avond voor onze gasten in één van onze “Heeren” zaken? We zijn op zoek naar toppers met oog voor detail en aandacht voor net dat even meer. De verwachtingen van de gasten overtreffend, dat is het doel. “Nee, dat kan niet” komt niet in je woordenboek voor! Als medewerker bediening neem je de bestellingen op, geef je de gasten informatie en serveer je de gerechten. Ook zorg je er met je collega’s voor dat jullie “Heeren” zaak er perfect uit ziet.

Ben jij attent en gastvrij en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je bij voorkeur een horecaopleiding gedaan en enige ervaring? Reageer dan snel!

We zijn op zoek naar medewerkers bediening voor de volgende locaties:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht
Heeren van Slydregt te Sliedrecht
Heeren aan de Lek te Groot-Ammers
Heeren aan de Haven te Streefkerk

Gastheer / gastvrouw (oproepbasis)

Heeren Horeca groep

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de bediening? Kom dan als gastheer/gastvrouw in één van onze “Heeren” zaken werken! Je zorgt ervoor dat de bestellingen met een glimlach aan tafel worden gebracht en zorgt dat de gasten een topavond beleven. Geen ervaring, geen probleem! Onze ervaren krachten brengen je graag de fijne kneepjes van het vak bij en ook bieden wij regelmatig horeca training aan! Wel al ervaring opgedaan? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Ben jij enthousiast en servicegericht en minimaal 16 jaar? Reageer dan snel! 

We zijn op zoek naar gastheeren/gastvrouwen voor de volgende locaties:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht
Heeren van Slydregt te Sliedrecht
Heeren aan de Lek te Groot-Ammers
Heeren aan de Haven te Streefkerk

Bartender

Heeren Horeca groep

Ben je een harde werker met echte teamspirit en houd je je hoofd koel tijdens een drukke avond? Wij zoeken voor achter de bar nog echte toppers! Kan jij de lekkerste drankjes schenken en heb je echte cocktailshake skills?  Dan willen wij jou!

We zijn op zoek naar bartenders voor de volgende locatie:

Heeren aan de Haven te Streefkerk

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

  • Van Hennaertsweg 3
    2952 CA Ablasserdam

Contact