Bediening / oproepkracht

Heeren Horea Groep
solliciteer nu!

Beschrijving

Vind jij enthousiasme belangrijker dan ervaring, ben jij representatief, een echte allrounder, een aanpakker en flexibel? Werk jij daarnaast ook nog eens hard en ben jij servicegericht, dan ben jij hier aan het goede adres en is werken bij de Heeren écht iets voor jou!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via hr@heerenhorecagroep.nl o.v.v. de vacature waar je op reageert. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Medewerker bediening (parttime/fulltime)

Heeren Horeca groep

Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening die als de perfecte gastvrouw/gastheer fungeert en zorgt voor een onvergetelijk verblijf van onze gasten. Sublieme bediening met attentie voor detail en aandacht voor net dat even meer. De gast zijn verwachtingen overtreffen, dat is het doel. ‘Nee, dat kan niet’ komt niet in je woordenboek voor.

Wat ga je precies doen?

 • Begeleiden en aansturen van leerlingen en oproepkrachten;
 • Tafels opdekken/klaarmaken;
 • Aansturen en meehelpen bij de opbouw van de zalen;
 • Ontvangen en placeren van gasten;
 • Opnemen van bestellingen en geven van informatie aan de gasten;
 • Serveren van gerechten en dranken;
 • Kassawerkzaamheden;
 • Op- en afruimen na afloop.

Wij vragen:

Hygiëne, een representatief voorkomen en enthousiaste houding zijn van groot belang, daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • je bent attent en gastvrij;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • je hebt bij voorkeur een horecaopleiding gedaan en beschikt over uitgebreide kennis van wijn en culinair.

We zijn op zoek naar medewerkers bediening voor de volgende locaties:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht
Heeren van Slydregt te Sliedrecht
Heeren aan de Lek te Groot-Ammers
Heeren aan de Haven te Streefkerk

Gastheer / gastvrouw (oproepbasis)

Heeren Horeca groep

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de bediening? Kom dan als gastheer/gastvrouw in één van onze “Heeren” zaken werken! Je zorgt ervoor dat de bestellingen met een glimlach aan tafel worden gebracht en zorgt dat de gasten een topavond beleven. Geen ervaring, geen probleem! Onze ervaren krachten brengen je graag de fijne kneepjes van het vak bij en ook bieden wij regelmatig horeca training aan! Wel al ervaring opgedaan? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Ben jij enthousiast en servicegericht en minimaal 16 jaar? Reageer dan snel! 

We zijn op zoek naar gastheeren/gastvrouwen voor de volgende locaties:

Heeren van Ambacht te Hendrik Ido Ambacht
Heeren van Slydregt te Sliedrecht
Heeren aan de Lek te Groot-Ammers
Heeren aan de Haven te Streefkerk

Bartender

Heeren Horeca groep

Ben je een harde werker met echte teamspirit en houd je je hoofd koel tijdens een drukke avond? Wij zoeken voor achter de bar nog echte toppers! Kan jij de lekkerste drankjes schenken en heb je echte cocktailshake skills?  Dan willen wij jou!

Wat ga je precies doen?

Als bartender ben je verantwoordelijk voor de barwerkzaamheden. Je maakt de bestellingen klaar, beheerd de apparatuur en maakt deze schoon, voorraadbeheer en let op de hygiëne regels achter de bar.

Wij vragen:

Hygiëne, een representatief voorkomen en enthousiaste houding zijn van groot belang, daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent attent en gastvrij;
 • Je werkt efficiënt en houdt je werkplek netjes;
 • Ervaring met bar werkzaamheden of een snelle leerling;
 • Affiniteit en ervaring met het maken van cocktails is een pre;
 • Bereid om avond- en weekenddiensten te werken en geen 9 tot 5-mentaliteit.

We zijn op zoek naar bartenders voor de volgende locatie:

Heeren aan de Haven te Streefkerk

 

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van! 

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

 • Van Hennaertsweg 3
  2952 CA Ablasserdam

Contact